Invisalign Stockholm

RING OSS - 08-124 201 78

Estetisk tandvård

Vi erbjuder tandblekning, tandimplantat, skalfasader och invisalign i Stockholm.

Har du missprydande fläckar eller fått en tand avslagen? Då kan vi rätta till det. Förutom invisalign i Stockholm kan vi erbjuda estetisk tandvård med skalfasader, tandimplantat och tandblekning.

Tandimplantat

Ett tandimplantat innebär att vi lägger in titanskruvar där din tidigare tand har suttit. Ovanpå den titanskruven lägger vi en tand av porslin som sitter fast på samma sätt som dina egna tänder gör. Med ett tandimplantat får du tänder som är lik dina egna och du borstar dem precis som vanligt.

Hos oss kan du även välja mellan några olika slags tandimplantat, såsom titanimplantat, eller till och med guld implantat. Du kan få goda råd om det är så att du funderar på en rotfyllning eller implantat. Du kan också få veta om Försäkringskassan även täcker ett nytt tandimplantat.

Skalfasad

Om du har någon skadad tand eller spricka i den, kan vi lägga på en skalfasad som skyler den skadade tanden så att inte skadan syns. Har du väldigt nedslitna tänder, kanske på grund av att du gnisslar dina tänder, exempelvis, kan vi lägga på en skalfasad som rättar till tändernas utseende.

Tandblekning

Om du har väldigt missfärgade tänder, men bra tänder i övrigt, kan vi bleka tänderna åt dig. Då finns det några olika metoder för detta. Antingen kan vi lägga på en blekningsgel på tänderna, och sedan lysa med en lampa på dem tills tänderna har önskad vit färg. Vi kan även lägga på en gel som gör tänderna vita direkt. Vilken metod som lämpar sig bäst för dina tänder beror på dina tänder och vilken metod som känns bäst för dig.

Kontakta oss om du har funderingar om invisalign i Stockholm eller annan estetisk tandvård! Vi svarar gärna på dina frågor.

Dyma Läkartjänst AB


Odonstigen 17
165 74 Hässelby

08-124 201 78

[javascript protected email address]

559112-3756


Invisalign

Estetisk tandvård

Akuta tider


logo-image

Om Oss

Vi är ett modernt tandvårdscenter för barn och vuxna med akuta tandläkartider & estetisk tandvård!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Dyma Läkartjänst AB

Org nr: 559112-3756
Odonstigen 17
165 74 Hässelby
Tel: 08-124 201 78

Hitta hit