RING OSS -

Invisalign Stockholm

RING OSS -

Estetisk tandvård

Vi erbjuder tandblekning, tandimplantat, skalfasader och invisalign i Stockholm.

Erbjuder även ert företag estetisk tandvård? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområdet också. 

Erbjuder ni tjänster inom estetisk tandvård och invisalign i Stockholm? Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan åt er med redan bra ranking och skapar nya kundkontakter!

Har du missprydande fläckar eller fått en tand avslagen? Då kan vi rätta till det. Förutom invisalign i Stockholm kan vi erbjuda estetisk tandvård med skalfasader, tandimplantat och tandblekning.

Tandimplantat

Ett tandimplantat innebär att vi lägger in titanskruvar där din tidigare tand har suttit. Ovanpå den titanskruven lägger vi en tand av porslin som sitter fast på samma sätt som dina egna tänder gör. Med ett tandimplantat får du tänder som är lik dina egna och du borstar dem precis som vanligt.

Hos oss kan du även välja mellan några olika slags tandimplantat, såsom titanimplantat, eller till och med guld implantat. Du kan få goda råd om det är så att du funderar på en rotfyllning eller implantat. Du kan också få veta om Försäkringskassan även täcker ett nytt tandimplantat.

Skalfasad

Om du har någon skadad tand eller spricka i den, kan vi lägga på en skalfasad som skyler den skadade tanden så att inte skadan syns. Har du väldigt nedslitna tänder, kanske på grund av att du gnisslar dina tänder, exempelvis, kan vi lägga på en skalfasad som rättar till tändernas utseende.

Tandblekning

Om du har väldigt missfärgade tänder, men bra tänder i övrigt, kan vi bleka tänderna åt dig. Då finns det några olika metoder för detta. Antingen kan vi lägga på en blekningsgel på tänderna, och sedan lysa med en lampa på dem tills tänderna har önskad vit färg. Vi kan även lägga på en gel som gör tänderna vita direkt. Vilken metod som lämpar sig bäst för dina tänder beror på dina tänder och vilken metod som känns bäst för dig.

Kontakta oss om du har funderingar om invisalign i Stockholm eller annan estetisk tandvård! Vi svarar gärna på dina frågor.